banner
banner
P

Kategori produk

Lair dadi wani, owah-owahan wiwit saiki!

category01
category01
category01
category01
category01
category01
category01
A

Babagan MIYA

Lair dadi wani, owah-owahan wiwit saiki!

about2

Sapa kita

MIYA nggedhekake dhewe minangka pabrikan utama ing industri alat tulis lan seni. MIYA nyedhiyakake dhewe kanggo nggawe merek pasokan seni sing cocog kanggo umur 3 nganti 93 taun.

MIYA minangka produsen profesional sing melu riset, produksi pengembangan, penjualan lan layanan Cat, Cat Solid, Krayon, Arang pensil warna, Pensil, Kuas Cat, Palet Kertas, Penghapus Sketsa, Kertas Sketsa lan liya-liyane.

Sinau luwih lengkap
about2

Sapa kita

MIYA nggedhekake dhewe minangka pabrikan utama ing industri alat tulis lan seni. MIYA nyedhiyakake dhewe kanggo nggawe merek pasokan seni sing cocog kanggo umur 3 nganti 93 taun.

MIYA minangka produsen profesional sing melu riset, produksi pengembangan, penjualan lan layanan Cat, Cat Solid, Krayon, Arang pensil warna, Pensil, Kuas Cat, Palet Kertas, Penghapus Sketsa, Kertas Sketsa lan liya-liyane.

Sinau luwih lengkap
sadurunge
sabanjure
V

VR panorama

Lair dadi wani, owah-owahan wiwit saiki!

miya

Laboratorium

Laboratorium

kantor

kantor

pabrik

pabrik

Showroom

Showroom
360°Selection Of MIYA Scene
N

pusat warta

Lair dadi wani, owah-owahan wiwit saiki!

Dhukungan MIYA

  • 1. Ekspor produk companys lan introduce dhuwur manca
  • merek kualitas.
  • 2. Tindakake tren lan gawe merek sing luwih ditrima
  • kanggo wong kabeh umur.
  • 3. Nggawa ide lan kates anyar.
  • 4. Ndhukung pesenan OEM lan ODM. Sampeyan bisa njaluk bantuan desain
  • aplikasi sampeyan.
sinau liyane

Babagan Video

Produk kasebut didol ing saindenging negara lan uga duwe pasar tartamtu ing luar negeri.