banner
banner
P

Категории на производи

Родени да бидат храбри, смени се од сега!

category01
category01
category01
category01
category01
category01
category01
A

За MIYA

Родени да бидат храбри, смени се од сега!

about2

Кои сме ние

MIYA се прошири како водечки производител во канцелариската и уметничката индустрија. MIYA се посветува на создавање на бренд за уметнички набавки кој би бил погоден за возраст од 3 до 93 години.

MIYA е професионален производител ангажиран во истражување, развојно производство, продажба и сервисирање на бои, цврсти бои, боички, јаглени со моливи во боја, моливи, четки за боја, палета на хартија, гума за скицирање, хартија за скицирање и така натаму.

Научи повеќе
about2

Кои сме ние

MIYA се прошири како водечки производител во канцелариската и уметничката индустрија. MIYA се посветува на создавање на бренд за уметнички набавки кој би бил погоден за возраст од 3 до 93 години.

MIYA е професионален производител ангажиран во истражување, развојно производство, продажба и сервисирање на бои, цврсти бои, боички, јаглени со моливи во боја, моливи, четки за боја, палета на хартија, гума за скицирање, хартија за скицирање и така натаму.

Научи повеќе
пред
следно
V

VR панорама

Родени да бидат храбри, смени се од сега!

miya

Лабораторија

Лабораторија

Канцеларија

Канцеларија

фабрика

фабрика

Изложен салон

Изложен салон
360° Избор на сцената MIYA
N

центар за вести

Родени да бидат храбри, смени се од сега!

Поддршка MIYA

  • 1. Извезете ги производите на компанијата и воведете странски високи
  • квалитетни брендови.
  • 2. Следете го трендот и правете брендови кои се поприфатливи
  • на луѓе од сите возрасти.
  • 3. Донесете нови идеи и кати.
  • 4. Поддржете ги нарачките за OEM и ODM. Можете да побарате помош за дизајн
  • вашата апликација.
научи повеќе

За видеото

Производите се продаваат низ целата земја, а имаат и одреден пазар во странство.