banner
banner
P

Kategoritë e produkteve

Lindur për të qenë të guximshëm, ndryshoni tani e tutje!

category01
category01
category01
category01
category01
category01
category01
A

Rreth MIYA

Lindur për të qenë të guximshëm, ndryshoni tani e tutje!

about2

Kush jemi ne

MIYA u zgjerua si një prodhues lider në industrinë e shkrimit dhe artizanatit. MIYA i përkushtohet krijimit të një marke furnizimi me art që do të ishte e përshtatshme për moshat 3 deri në 93 vjeç.

MIYA është një prodhues profesionist i angazhuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e bojrave, bojrave të ngurta, shkumësa me ngjyra, qymyr druri me laps, lapsa, furça për bojë, paleta letre, gomë skicimi, letër skicimi etj.

Mëso më shumë
about2

Kush jemi ne

MIYA u zgjerua si një prodhues lider në industrinë e shkrimit dhe artizanatit. MIYA i përkushtohet krijimit të një marke furnizimi me art që do të ishte e përshtatshme për moshat 3 deri në 93 vjeç.

MIYA është një prodhues profesionist i angazhuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e bojrave, bojrave të ngurta, shkumësa me ngjyra, qymyr druri me laps, lapsa, furça për bojë, paleta letre, gomë skicimi, letër skicimi etj.

Mëso më shumë
paraardhëse
tjetër
V

Panorama VR

Lindur për të qenë të guximshëm, ndryshoni tani e tutje!

miya

Laboratori

Laboratori

Zyrë

Zyrë

fabrika

fabrika

Showroom

Showroom
Përzgjedhja 360° e skenës MIYA
N

qendra e lajmeve

Lindur për të qenë të guximshëm, ndryshoni tani e tutje!

Mbështetje MIYA

  • 1. Eksporti i produkteve të kompanisë dhe futja e lartë e huaj
  • markave cilësore.
  • 2. Ndiqni trendin dhe bëni marka më të pranueshme
  • për njerëzit e të gjitha moshave.
  • 3. Sillni ide dhe kate të reja.
  • 4. Mbështetni urdhrat OEM dhe ODM. Ju mund të kërkoni ndihmë për projektimin
  • aplikimin tuaj.
Mëso më shumë

Rreth Videos

Produktet shiten në të gjithë vendin dhe gjithashtu kanë një treg të caktuar jashtë shtetit.