banner
banner
P

Kategori produk

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

category01
category01
category01
category01
category01
category01
category01
A

Ngeunaan MIYA

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

about2

Saha urang

MIYA ngalegaan dirina salaku produsén ngarah dina industri alat tulis sareng Seni-karajinan. MIYA ngabdikeun diri pikeun nyiptakeun merek suplai seni anu cocog pikeun umur 3 dugi ka 93 taun.

MIYA mangrupakeun produsén profésional kalibet dina panalungtikan, produksi ngembangkeun, diobral jeung jasa tina Cét, cét padet, Crayon, Arang pensil berwarna, pensil, brushes cet, Paper palette, Sketching pamupus, Sketching kertas jeung saterusna.

Diajar deui
about2

Saha urang

MIYA ngalegaan dirina salaku produsén ngarah dina industri alat tulis sareng Seni-karajinan. MIYA ngabdikeun diri pikeun nyiptakeun merek suplai seni anu cocog pikeun umur 3 dugi ka 93 taun.

MIYA mangrupakeun produsén profésional kalibet dina panalungtikan, produksi ngembangkeun, diobral jeung jasa tina Cét, cét padet, Crayon, Arang pensil berwarna, pensil, brushes cet, Paper palette, Sketching pamupus, Sketching kertas jeung saterusna.

Diajar deui
saméméhna
Teras
V

VR panorama

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

miya

Laboratorium

Laboratorium

Kantor

Kantor

pabrik

pabrik

Showroom

Showroom
360 ° Pamilihan Adegan MIYA
N

puseur warta

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

Rojongan MIYA

  • 1. Ékspor produk companys sarta ngenalkeun tinggi asing
  • merek kualitas.
  • 2. Turutan tren sareng ngadamel merek anu langkung ditarima
  • ka jalma sakabeh umur.
  • 3. Bawa foth ides anyar jeung cates.
  • 4. Rojongan OEM na ODM pesenan. Anjeun tiasa seekdesign pitulung pikeun
  • aplikasi Anjeun.
diajar deui

Ngeunaan Video

Produkna dijual di sakumna nagara sareng ogé gaduh pasar anu tangtu di luar negeri.