banner
banner
P

Kategori produk

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

category01
category01
category01
category01
category01
category01
category01
A

Ngeunaan MIYA

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

about2

Saha urang

MIYA ngalegaan dirina salaku produsén ngarah dina industri stasioner sareng seni karajinan. MIYA ngabdikeun diri pikeun nyiptakeun merek unggulan anu cocog pikeun jalma umur 3 dugi ka 93 taun. MIYA mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan, sareng jasa cét, cét padet, krayon, pensil warna, areng, pensil, kuas, palet kertas, pamupus sketsa, kertas sketsa, sareng sajabana.

Diajar deui
about2

Saha urang

MIYA ngalegaan dirina salaku produsén ngarah dina industri stasioner sareng seni karajinan. MIYA ngabdikeun diri pikeun nyiptakeun merek unggulan anu cocog pikeun jalma umur 3 dugi ka 93 taun. MIYA mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan, sareng jasa cét, cét padet, krayon, pensil warna, areng, pensil, kuas, palet kertas, pamupus sketsa, kertas sketsa, sareng sajabana.

Diajar deui
saméméhna
Teras
M

MIYA panorama

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

miya

Laboratorium

Laboratorium

Kantor

Kantor

pabrik

pabrik

Showroom

Showroom
360 ° Pamilihan Adegan MIYA
N

puseur warta

Dilahirkeun janten kawani, robah ti ayeuna!

Rojongan MIYA

  • 1. Ékspor produk perusahaan sareng ngenalkeun merek-merek kualitas luhur asing.
  • 2. Rojongan OEM na ODM pesenan. Neangan pitulung desain pikeun aplikasi Anjeun.
  • 3. Turutan tren sareng nyiptakeun merek anu langkung ditampi ku jalma tina sagala umur.
  • 4. Nyaritakeun gagasan jeung konsép anyar.
diajar deui

Tentang Kami